Виртуозни изпълнения и неочаквана развръзка в новия “Денсинг старс”Новини Риалити 

Виртуозни изпълнения и неочаквана развръзка в новия “Денсинг старс”

“Денсинг старс” започва с висок адреналин и първи отпаднали още на старта. Виртуозни изпълнения и неочаквана развръзка ще наблюдават зрителите на новия „Dancing Stars“, чиито първи епизод е на 20 февруари, вторник, от 20.00 часа на живо по bTV.

На дансинга ще излязат 16 красиви и елегантни танцови двойки, но още същата вечер една от тях ще отпадне, въпреки че едва се е докоснала до бляскавото шоу.

Виртуозни изпълнения и неочаквана развръзка в новия “Денсинг старс”

Решението кой да остане в предаването и кой да се сбогува с него ще бъде трудно, но неизбежно. То ще бъде взето след оценките на професионалното жури и вота на зрителите. Гласът на публиката ще има 50% тежест при класацията, а линиите за гласуване ще бъдат отворени още в първите минути.

Спиращите дъха танци, в които състезателите в “Денсинг старс” ще се впуснат, са валс, фокстрот, ча-ча-ча и самба. Освен да следват хореографията и да не излизат от ритъм, двойките ще трябва да демонстрират артистичност пред безкомпромисното жури в лицето на добре познатите Илиана Раева и Галена Великова, и на новите лица на съдийската скамейка – Франциска и Томас Папкала.

Всички участници ще бъдат наблюдавани и оценявани под прожекторите на внушителна 360-градусова сцена, впечатляваща със своя мащаб и светлини.

Виртуозни изпълнения и неочаквана развръзка в новия “Денсинг старс”

Броени часове преди началото на шоуто напрежението е огромно. Звездите се готвят да влязат в трудна роля – някои от тях ще трябва да водят, а други – да следват своя партньор на дансинга. В следващите месеци те ще получават и критика, и аплодисменти, ще търсят своя стил, ще импровизират, и ще се забавляват както никога досега.

Наред със сериозната и силно конкурентна надпревара, танцовото шоу обещава смях и отлично настроение за цялото семейство, сериозен принос за които ще имат водещите Краси Радков и Алекс Раева.

Още

Leave a Comment