Владимир Зомбори спечели първата вечер в “Като две капки вода”Новини Риалити 

Владимир Зомбори спечели първата вечер в “Като две капки вода”

Четири музикални звезди влязоха в звездния каст на “Като две капки вода”. Общо осем участници ще се превъплъщават в различни изпълнители от родната и световната сцена по време на 12-ия сезон на шоуто без аналог в българския ефир, което стартира с впечатляващо шоу на 19 февруари.

Неповторимите водещи, с неподражаемото си чувство за хумор – Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, поведох  зрителите и участниците на най-очакваното и уникално музикално приключение.

За първи път към експертното жури Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки и Веселин Маринов се присъединява и звездата на българския поп – емблематичният Любо Киров.

Владимир Зомбори спечели първата вечер в “Като две капки вода”

Първи на сцената излезе риалити звездата, водещ и актьор Иво Аръков, който се превъплъти в образа на американския рапър, певец, автор на песни и актьор от Маями – Pitbull, за да изпълни неговата огнена и енергична песен „Fireball“, със заявката да покаже, че освен добър актьор, притежава и умението да имитира. Звездата на актьора изгрява в „Кецове“, но участва и в продължението на „300“, както и в редица турски сериали.

Певицата Християна Лоизу показа сериозни вокални данни с избора си да влезе в обувките на канадската певица Celine Dion, изпълнявайки баладата “It’s All Coming Back to Me Now”.

Владимир Зомбори спечели първата вечер в “Като две капки вода”

Младата театрална надежда Владимир Зомбори, когото зрителите познават от филмови заглавия като “Воевода”, “Миграцията на паламуда”, “В сърцето на машината”, разкри своята секси страна, избирайки да влезе в образа на американския поп и ритъм енд блус изпълнител Justin Timberlake, който има спечелени 10 престижни награди „Грами“.

Следваща на сцената излиза звездата на попфолк музиката у нас – Мария, на която се падна нелеката задача да се превъплъти в певицата с уникални гласови възможности Eleni Foureira. Мария изпълнява песента „Fuego”, с която гръцката певица и танцьорка представи Кипър на Евровизия 2018 година. Кипърската богиня Eleni направи фурор с участието си, а песента й се превърна в абсолютен хит.

“Истината е, че много се вълнувам и това е предизвикателство за мен. За първи лайв избрах нещо, което е близко до мен, защото нататък не се знае какво ще ми се падне”, признава Пепеляшката на попфолк музиката.

“Възхитително представяне и много добре подбрана песен. Настроението бе предадено невероятно добре от Мария”, възхити се Фънки.

“Сигурен съм, че се вълнуваш, но изпя песента много добре”, допълва Веселин Маринов.

Българската рок легенда Атанас Пенев, познат като Наско от Б.Т.Р. избра да влезе в обувките на Стивън Тайлър от Aerosmith. Рокгрупата е считана за една от най-значимите и определящи за развитието на хардрока и вече над 50 години на сцена.

Една от най-любимите сатирични актриси, позната на зрителите като Марианчето от сериала на NOVA – “All Inclusive” – Елена Атанасова, предизвика музикалните си умения. Актрисата от “Сатиричния театър” изпълни песента “So What” на американската поп и рок изпълнителка Алиша Бет Мур или позната с псевдонима PINK. Елена използва актьорския си талант, за да наподоби екстравагантната външност и наперено излъчване на винаги пълната с енергия певица.

Риалити звездата, инфлуенсър и модел Джулиана Гани е изправена пред сериозно предизвикателство да покаже вокални способности, влизайки в образа на любимата певица Тони Дачева. Считана на първата дама на попфолка, Тони започва кариерата си като солистка на оркестър “Кристал”, а преди 30 години с Мустафа Чаушев записват един от най-големите попфолк хитове от 90-те години на ХХ век – “Шоколади, бонбони”. С типичния си купонджийски нрав, Джулиана успя да пресъздаде атмосферата в зората на най-комерсиалния жанр.

Най-възрастният участник в “Като две капки вода” Панайот Панайотов, печелил в две поредни години конкурса “Златният Орфей”, показа, че за музиката и изкуството възраст няма. Певецът, изпълнил едни от най-големите и вечни песни като “Обич”, “Шопкиня”, “Здравей, обич моя” и много други, не се затрудни да се преобрази в легендата Сър Tom Jones, за да зареди зрителите с много настроение с един от най-големите хитове на певеца “I’ll Never Fall In Love Again”.

Още

Leave a Comment