Владимир Зомбори с втора победа в “Като две капки вода”Новини Риалити 

Владимир Зомбори с втора победа в “Като две капки вода”

Тотална доминация на Владимир Зомбори в “Като две капки вода”. Актьорът завоюва втора победа, като влезе в обувките на великия Васил Найденов. Това се случи по време на третия лайв на шоуто за преобразявания, който бе изцяло с българска музика от любими изпълнители.

По случай националния празник на България осемте звезди се потопиха в емблематични образи, които трогнаха публиката. Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, както и членовете на журито – Хилда Казасян, Веселин Маринов, Любо Киров и Димитър Ковачев – Фънки, също не останаха равнодушни към представянето на участниците.

С победата за втори път си тръгна Владимир Зомбори. Актьорът блесна като една от най-ярките звезди на българската естрада – Васил Найденов, изпълнявайки баладата „Почти забравена любов“ и за пореден път обра овациите. Той се впусна смело в огромното предизвикателство да влезе в кецовете на един от най-любимите гласове в българската естрада.

„За моя радост ми се падна Васил Найденов, но при него има специфично изпяване на фразите. Характерен е на сцената, със стил и класа, но това е добре, защото има какво да се имитира. Иска ми се да развълнувам хората. Да потънат в парчето и да забравят за имитацията. Надявам се да направя хомогенен и плътен образ“ – каза Зомбори.

Владимир Зомбори с втора победа в “Като две капки вода”

Абсолютен фаворит си в този сезон. Адмирации за образа, пеенето, поведението. Нито за секунда не изпусна образа. Перфектен образ направи отново“ – не спести суперлативите си Любо Киров.

„Абсолютен хамелеон. Всички неща, които Любо каза, ги направи органично и с лекота. Но също така е спазена и мярката“ – заяви на свой ред Хилда Казасян. „Много насечени движения. Импровизацията не се получи много добре. Ти правиш образа, но е много трудно да имитираш Васил Найденов“ – бе по-различното мнение на Фънки.

Българската вечер в „Като две капки вода“ откри Джулиана Гани, която се превърна в харизматичната Тони Димитрова. „Джулиана, ти си откритието за мен този сезон. Справяш се отлично и си се постарала много да имитираш трудния тембър на Тони Димитрова“, коментира Веселин Маринов.

Елена предизвика истински фурор на сцената като Светльо Витков, а в изпълнението й се включиха колегите й от сериала на NOVA All Inclusive. “Браво, Елена. Ти успя да покажеш цялата енергия на песента и клипа“, сподели Хилда Казасян.

Победителят от миналата седмица – Наско от Б.Т.Р., излезе на сцената като Веселин Маринов и вдигна публиката на крака. „Знам колко е трудна песента, но ти я изпя феноменално. Благодаря ти“, сподели развълнувано Веселин Маринов след изпълнението, което го просълзи.

Мария бе напълно неузнаваема като вокалиста на група Ахат – Звезди Керемидчиев. „Мария се е постарала много и благодаря за това“, каза Звезди от Ахат, който наблюдаваше изпълнението й от първия ред.

Иво Аръков завладя сцената с образа на друг от участниците – Наско. До него застанаха и музикантите от група Б.Т.Р. „Иво, беше изцяло в клипа, справи се много добре“, коментира Наско.

Християна Лоизу излезе от асансьора като обичаната Маргарита Хранова. С невероятното изпълнение и гласа си тя получи бурни аплодисменти от цялата зала, а Хилда Казасян каза: „Когато запя, двамата с Любо се погледнахме и не повярвахме какво чуваме. Беше феноменална.“

Пред погледа на Кирил Маричков, Панайот Панайотов изпълни една от най-емблематичните български песни на “Щурците” – “Клетва”. “Искам номера ти, за да дойдеш на някое участие заедно с нас”, отправи покана Кирил Маричков.

Следващия понеделник – 11 март, в 20:00 ч. по NOVA зрителите ще видят новите образи, в които осемте звездни участници ще влязат. Бутонът на късмета отреди Панайот Панайотов да бъде Ерик Клептън, Джулиана Гани да изпълни Мерлин Менсън, Мария да имитира Doja Cat, Иво Аръков да пее като Джордж Майкъл, Християна да се превъплъти в Usher, Наско да се превърне в Николина Чакърдъкова, Елена да танцува и пее като Geri Halliwell, а Владимир Зомбори да излезе като Мария.

Още

Leave a Comment