Владо Михайлов тръгва на The Winner Tour заедно със SLNG, P.I.F. и NIKECAКонцерти Новини 

Владо Михайлов тръгва на The Winner Tour заедно със SLNG, P.I.F. и NIKECA

Владо Михайлов тръгва на музикално турне заедно със SLNG, P.I.F. и NIKECA в пет града това лято. Концертите са обединени от заглавието The Winner Tour, което е естествено продължение на победата му в последния сезон на телевизионното шоу „Като две капки вода“.  Арт директор на турнето е Рафи Бохосян.

Всички градове и дати от The Winner Tour:
София, 21 август
Пловдив, 30 август
Варна, 31 август
Бургас, 20 септември
Плевен, 21 септември

Владо Михайлов тръгва на The Winner Tour заедно със SLNG, P.I.F. и NIKECA

„Очаквам с нетърпение това турне. Постарали сме се шоуто да е взривоопасно. Ще има много изненади. Ще изпеем най-емблематичните песни на SLNG и P.I.F, както и някои по-нови парчета. Включили сме и най-любимите песни на „Сафо“, с които започна моят музикален път. С тях ще открием и ще завършим концертите. Ще си партнираме и с NIKECA”, разказва за турнето Михайлов.

Владо Михайлов се занимава с кино от 20 години, но музиката е движеща сила за него още от дете.

„От малък мечтая да стана певец, китарист и актьор. Да съм на сцената е сбъдната мечта за мен. Рано разбрах, че живият контакт с публиката е това, което искам. Затова и изоставих рисуването, с което също се занимавах много сериозно, за да се отдам на музиката“, споделя още той.

Предстоящите вълнуващи срещи с публиката са в основата на The Winner Tour. Концертите започват от София – на 21 август, следват Пловдив – 20 август, Варна – 31 август, Бургас – 20 септември, Плевен – 21 септември.

Още

Leave a Comment