Клипове и песни 

Георги Симеонов – JJ вдигна сватба в Забранена любов

Цветелина Янева се появи в „Забранена любов“ на Георги Симеонов – JJ. Новият сингъл на певеца, пресъздаващ своеобразна лична история, бе промотиран онлайн.

Музиката е поверена на Даниел Широков, на когото JJ разказва за песента, а два дни по-късно инструменталът е готов. Работата по „Забранена любов“ върви с невероятна лекота. Така се реализира и видеото, под режисурата на Николай Нанков, който е и сценарист на лентата.

„Това е Забранена Любов! Благодаря на всички, които направиха така че да се случи по най-добрия начин! Благодаря и на моето вдъхновение! Даниел Широков направи инструментала – без теб не могаа! Нямаше да е същото! Ники Нанков. Най-доброто ми видео. Радо Гочев тази сватба нямаше да е същата без теб, а ти – Гроздане, облече и направи сценографията. Обедини ни в едно! Благодаря и на всички приятели, които се справиха повече от добре. Готови сме за сериал хахаха! Маги, Джо, Вени, Ели, Мохамед, Джеки, Радо, Живко! Благодаря и на Цветелина Янева за всичко!“ – споделя изпълнителят при премиерата на видеото.

Още

Leave a Comment