Георги Христов: Когато бях на 20, не правих нищо добреНовини Топ 

Георги Христов: Когато бях на 20, не правих нищо добре

Георги Христов е сред най-обичаните български изпълнители. Той планира голям концерт на 27 април в Зала 1 на НДК, с който ще отбележи юбилея си и ще стартира турнето си из страната.

“Щастлив съм! Чувствам се зареден с енергия, амбициран да продължавам напред да пиша нови песни, да ги изпълнявам, да правя нови концерти” – казва легендарният поп изпълнител.

“Когато бях на 20, не правих нищо добре. Сега пея по-добре, имам натрупан сценичен опит, държа се различно. Не се страхувам да пиша музика и текстове” – обяснява музикантът пред Петя Дикова по БТВ и разказва за опита, натрупан с годините.

“И други неща в личния си  живот правя по-добре, даже едно с четири букви. Те знаят само тези, с които ги правя. Аз съм изключително моногамен във връзките си”.

Георги Христов признава, че казва “обичам те” често и е щастлив в личен план: “Аз казвам всеки ден многократно “обичам те” и казвам на хората, които обичам, защото искам да го казвам сега и днеска, искам те да го знаят, утре може да е късно”.

“До мен има човек, който ме прави безкрайно щастлив, който ме зарежда ме и когото обичам” – загатва изпълнителят на “Черно и бяло”.

По думите му води един нормален живот. “Сутрин се събуждам – кафе, домашните задължения обичам първо да ги свърша, след което пия на спокойствие кафето си. В това време включвам сауната, докато тя зарее, тренирам. Половин час – сауна, душ и започва моя ден” – разкрива певецът и допълва: “Иначе има много митове и легенди да мен, които притесняваха преди време близките ми.Сега и те са обръгнали”.

По така актуалната тема за изкуствения интелект и навлизането му в различни сфери от живота, Георги Христов е категоричен:  “Днес мнозина се страхуват от изкуствения интелект – лично аз се плаша от естествената простотия”.

Още

Leave a Comment