Графа и Тино промотираха “Фиаско”Концерти Новини 

Графа и Тино промотираха “Фиаско”

Графа и Тино със зрелищен видеоклип към парчето “Фиаско”. Песента е от новия албум на Влади Ампов – „Вековна гора“, и е със завладяващ ритъм, изпълнение и лирика.

Новаторските аранжимент, мелодия и текст доказват, че Графа е истински майстор да изостря вниманието към важни обществени въпроси чрез песните си. Този път той поставя темите за почтеността в живота, фалша в човешките взаимоотношения и представи и превърнатия във фиаско морал.

Графа и Тино промотираха “Фиаско”

Вдъхновен от звученето и текста на песента, режисьорът Свилен Савов в екип с оператора Виктор Добрев, представят мини филм с главни герои Графа и Тино. Динамиката на клипа подсилва въздействието на текста.

“Фиаско” е една от любимите ми авторски песни от новия албум. Тя е изненадваща, директна и наелектризираща. Режисьорът Свилен Славов създаде изключително добро видео, а операторът Виктор Добрев майсторски улови всички специални и диви моменти. С Тино доооста спринтирахме по улиците на София и определено си заслужаваше! Момчета, благодарим Ви от сърце! Хора, гледайте и споделяйте този клип. Фалшивите ценности и взаимоотношения ни притискат все по-често в живота ни. И се гответе за стадион “Васил Левски”на 30 септември! Тази песен ще звучи брутално на живо” – сподели Влади Ампов.

Очаква се 2023-а да е една от най-значимите години за него.  На 30 септември той ще изнесе първия си концерт на национален стадион „Васил Левски“. Интересът към грандиозното събитие е голям, като музикантът е първият български поп изпълнител, който прави толкова мащабно шоу.

Още

Leave a Comment