Графа се завръща на треньорския стол в „Гласът на България“Новини 

Графа се завръща на треньорския стол в „Гласът на България“

Графа се завръща на треньорския стол в „Гласът на България“ за предстоящия сезон 11.  Изключително успешен, талантлив, продуктивен и обичан певец, композитор, автор на текстове и музикален продуцент, след четири страхотни сезона в шоуто и една победа в сезон 6, музикантът се впуска отново в търсене на новия „глас на България“ – тази есен по bTV.

Графа се завръща на треньорския стол в „Гласът на България“

“През всичките тези години съм следил с голямо вълнение какво се случва в „Гласът“. Шоуто е част от моя личен и професионален път, и имам усещането, че никога не съм излизал от него. Бил съм треньор, гост-треньор, пял съм на финалите в подкрепа на участници и съм се вълнувал истински как се развиват те в предаването, а и след това“ – казва Владимир Ампов – Графа.

„Нямам търпение да се срещна и със звездните ми „колеги-конкуренти“, които ще заемат съседните треньорски кресла, а да не забравяме и музикантите от бенда на шоуто – едни от най-добрите! Заради всичко това, с ръка на сърцето мога да кажа, че с огромно нетърпение и с нови сили се завръщам в най-доброто музикално шоу в България!” – споделя още той.

Още

Leave a Comment