Новини 

Дамян Попов: Мечтите се сбъдват

Необходимият трети във всяка една любовна връзка е музиката и Дамян Попов заедно с БНТ подаряват необходимото. По случай празника на влюбените зрителите ще се насладят на саундтрак на любовта, събран в стилен концерт от морския бряг.

Очакваната дата е 12-ти февруари от 23:15 часа, когато БНТ премиерно ще излъчи live-концерта на Дамян Попов, посветен на най-истинското чувство. В навечерието на празника на влюбените ще бъде представена една вълнуваща любовна история по ноти.

„Мечтите се сбъдват! Понякога много лесно, понякога по-трудно, но по-важното е да ги имаш, защото без тях живота губи смисъл! Моят първи концерт в ефира на Българската национална телевизия“ – сподели изпълнителят в социалните мрежи.

Концертът на Дамян Попов е видео версията на дългоочаквания му албум „Твоето момче”. Проектът е заснет на морския бряг, на едно от най-красивите места в България. Дуетни половинки на певеца са: Анелия, Светла Иванова, Divna, Миа, а зрителите ще видят как звучат live версиите на емблематични песни като „Не виждам без теб”, „Един милион”, „Eres tu” и „Копакабана” и разбира се едноименната на заглавието на албума -„Твоето момче“.

Хитовете са представени в акустичния си, меломански вариант, с подкрепата на Пламена Християнова – перкусии и Никола Гочев – китара, а аранжиментът на песните в концерта е на Стамен Янев.

Попов не пропусна да благодари на всички допринесли за реализирането на идеята, която намира своята премиера в навечерието на деня на влюбените, 12-ти февруари, 23:15 часа, по БНТ.

Още

Leave a Comment