Дара Екимова е "БГ Изпълнителка" на годината, спечели и за "Най-добра песен 2023"Новини 

Дара Екимова е „БГ Изпълнителка“ на годината, спечели и за „Най-добра песен 2023“

Дара Екимова бе удостоена с две статуетки на Годишните музикални награди на БГ радио. В навечерието на празника на българската писменост и култура, на пищна церемония в гр. Пловдив, бяха връчени отличията на медията.

В най-оспорваната категория – „БГ Изпълнителка“, големият приз спечели Дара Екимова, която през последната година, с помощта на екипа си от „Вирджиния Рекърдс“, направи гигантски скок в своята кариера.

Дара Екимова е "БГ Изпълнителка" на годината, спечели и за "Най-добра песен 2023"

През изтеклите месеци тя представи хитове като „Недей да ме будиш“, „Стокхолм“ и „Дишам“. Именно „Дишам“, на която талантливата изпълнителка е съавтор на музиката и автор на текста, беше избрана от публиката за най-добра песен на 2023-та година. Песента беше представена от Дара Екимова на сцената на Наградите с впечатляваща хореография.

Препълнената зала „Колодрума“ аплодира и DARA и Venci Venc, които за първи път изпълниха съвместния си проект „Змия“ с уникална постановка и 16 танцьори. Михаела Маринова и Любо Киров също изненадаха публиката с магично изпълнение на новия си дует „Вселена“.

Още

Leave a Comment