Дара Екимова и Robi с официален видеоклип на дуета си „Ако се обадиш“Клипове и песни Новини 

Дара Екимова и Robi с официален видеоклип на дуета си „Ако се обадиш“

Дара Екимова и Robi все още празнуват статуса си на победители в Годишните Музикални Награди на БГ Радио – Роби за „БГ Дебют“, а Дара Екимова за „БГ Изпълнителка“ и „БГ Песен“.

И двамата са супер талантливи автори и влизането им заедно в студио очаквано роди една от най-хубавите български песни, излизали напоследък. В създаването на аранжимента на песента принос има и Мартин Николов (ymprl).

„Една вечер изпратих демото на песента на Дара Екимова с предложение да я запишем заедно. Само няколко минути по-късно тя ми върна обратно завършен текст. Истинско удоволствие е да работиш с автор и артист като нея”, споделя Роби.

„Ако се обадиш“ се появи първо в мини албума на Роби -„Двамата“, чиято премиера беше в края на април и моментално се превърна в любимо парче на всички, които слушаха EP-то. Песента е нежен музикален размисъл върху темите за препятствията и съмненията в любовта, а видеото към нея, режисирано от Христо Георгиев, красиво и модерно превежда тези чувства в образи.

Официалната аудио и видео премиера на „Ако се обадиш“ е днес, 31 май, във всички дигитални платформи, българския ТВ и радио ефир и в YouTube канала на Роби.

Още

Leave a Comment