Дара Екимова: Ще ми трябва още време и търпение, за да се върна към нормалносттаНовини 

Дара Екимова: Ще ми трябва още време и търпение, за да се върна към нормалността

Дара Екимова обяви, че отменя своите сценични изяви заради задълбочилия се здравословен проблем. Изпълнителката разкри в емоционален пост пред почитателите си, че положението й се оказало по-тежко, отколкото самата тя е предполагала. От няколко дни тя е в болница, където лекарите се опитват да я стабилизират.

“Здравейте, мили хора. Днес е ден 5 от моя престой в болницата. Не съм подозирала, че състоянието ми може да се окаже толкова тежко. Няма да ви лъжа, бяха трудни 5 дни и физически, и психически, но благодарение на лечението, както и подкрепата на близките ми хора, днес се чувствам много по-добре и мога да се прибера вкъщи съвсем скоро.

Сега обаче започва възстановяване. Мислех, че като ме изпишат, веднага ще мога да се кача на сцената, да се върна в залата, да продължа към нормалното си любимо забързано ежедневие, но се оказа, че ще ми трябва още време и търпение, за да се върна към нормалността.

За мое огромно съжаление, се налага да отменим концерта в Бургас. Благодаря на всеки, който си е направил план, купил си е билет и е чакал да се видим. В мен тежат чувство на вина и тъга, но това е единственото решение.

Нямам търпение да дойдат по-добри дни и да съм здрава. Сега е важно повече от всякога да се погрижа за себе си, за да се върна възможно най-скоро на сцената и да се видим пак” – споделя младата звезда.

Почитателите на Дара Екимова я обсипват с пожелания за скорошно оздравяване и й дават кураж, пише Signal.bg.

Още

Leave a Comment