Клипове и песни 

Дарко показа семейството си в „Чудни времена“

„Чудни времена“ е заглавието на най-новата песен на Дарко, която направи премиерата си в ефира и официалния You Tube канал на Фен ТВ. Проектът на изпълнителя от каталога на Ара Мюзик е изцяло със социална насоченост и своеобразен призив да бъдем по-добри и да съхраним истински важните неща.

„Чудни времена“ е песен, която включва моите чувства, размисли за новите времена, днешния начин на живот. Това не е песен само за КОВИД, а за материалните времена, в които живеем. Песен за отчуждеността между хората, за стреса и напрежението, за проблемите на лекарите. За тях, които освен че трябва да са силни и да помагат, също имат нужда от помощ и разбиране. Това и песен за празните зали и проблемите на артистите, за нуждата от психотерапевтите, за любовта, която изчезва или остава на заден план след парите. За времето, което не отделяме на семейството си — а това няма цена!“ – казва певецът.

Във видеото участват 16 човека, включително семейството на певеца – съпругата и децата му, актьори от НАТФИЗ и ученици от столично училище. Ролята на психотерапевт в клипа е изиграна от Александра Алгафари, дъщеря на познатата психоложка Мадлен Алгафари. Но нейното присъствие като специалист е не е само във видеото, а и в реалния живот. Тя е известен неорайхиански аналитичен психотерапевт с дългогодишен личен опит и практика в психотелесната психотерапия. С удоволствие приема да участва в проекта. Темата е важна и е още по-важно да се покаже, че без значение каква е професията или работата на човек. Всеки може да изпадне „в дупка“ и да има нужда да поговори със специалист и в това няма нищо срамно или страшно.

„Чудни времена“ е по музика на Дарко. Текстът е дело на Мариета Ангелова по идея на Дарко, аранжиментът на Пламен Велинов. Видеото засне Николай Скерлев.

„ОБИЧАЙТЕ И ПОКАЗВАЙТЕ, ЧЕ ОБИЧАТЕ! Защото всеки един човек има нужда от любов преди всичко останало!“ – това е посланието на изпълнителя, вплетено в проекта.

Още

Leave a Comment