Две от певиците в отбора на Мария Илиева от "Гласът на България" изгряха на сцената до неяКонцерти Новини 

Две от певиците в отбора на Мария Илиева от „Гласът на България“ изгряха на сцената до нея

Мария Илиева препълни зала „Пейо Яворов” в Благоевград на поредния концерт от турнето й тази седмица.

От първия ред музикалното събитие проследиха Димитрина Германова и Константина Димитрова – две от остриетата в Отбор Мария в десетия сезон на „Гласът на България“. Спонтанно по време на концерта Мария ги представи на сцената и призова публиката да ги подкрепя и да им дава много обич, защото заслужават.

Две от певиците в отбора на Мария Илиева от "Гласът на България" изгряха на сцената до нея

Голямата изненада на вечерта беше поканата от страна на Мария към Константина да изпълни „Остани тази нощ” – песента, която ѝ спечели 4 обърнати стола по време на кастингите на тъмно, и която треньор и участник изпълниха в дует на сцената на шоуто.

Емоционалното изпълнение на Константина предизвика бурни аплодисменти и изправи цялата зала на крака. Младата благоевградчанка благодари на треньора си, че ѝ подари този момент и определи Мария като национално богатство за нашата музикална култура!

„Свиквай с това твоята публика да е на крака, защото ти го заслужаваш!” с тези думи Мария изпрати Константина, а към публиката добави: „Гледайте“ Гласът на България“ – вече знаете кой отбор да подкрепяте!”.

Турнето на Мария Илиева продължава с пълна сила, а следващите дати са 24 октомври в Сливен, 26 октомври в Ямбол и в последния ден на този месец в Бургас. Певицата обещава още изненади с участници от нейния отбор по време на следващите спирки по градове.

Още

Leave a Comment