“Денсинг старс” става Холивуд - с много блясък и екстравагантностНовини Риалити 

“Денсинг старс” става Холивуд – с много блясък и екстравагантност

Звездите от “Денсинг старс” завладяват с “Мръсни танци”, “Спайдърмен“, „Матрицата“ и още шедьоври. Това ще стане във вторник вечер – 5 март, от 20.00 часа по bTV, когато темата на епизода“Денсинг старс” .

Звездните участници и техните партньори на дансинга ще танцуват, вдъхновени от световноизвестни филми. С майсторска хореография, блестяща визия и вълнуваща музика двойките ще ни пренесат в „Мръсни танци”, „Криминале“, „Брилянтин“, „Матрицата“, „Кабаре“, „Спайдърмен“ и още незабравими класически шедьоври и блокбъстъри.

В края на епизода ще стане ясно кои от състезатели ще продължат във филма, а за някои ще светне The End и ще напуснат танцовото шоу. Илиана Раева, Галена Великова, Франциска Йорданова и Томас Папкала не само ще оценяват изпълненията, а също ще се превъплътят в популярни актьори или филмови герои.

Освен под прожекторите, състезателите вече демонстрират впечатляваща артистичност и зад кулисите. В петък вечер водещата на „Dancing Stars Extra“ Станислава Ганчева ги провокира да разменят професионалните си роли. Предизвикателството веднага приеха поп звездата Дара и партньорът й на паркета Джими. Танцьорът, който има забележителна кариера, се престраши да застане пред микрофона. Преди да си тръгне от предаването, боксовата легенда Серафим Тодоров се качи на ринга с половинката си в танците Таня и се превърна в неин треньор за един ден.

Напрежението в “Денсинг старс” расте както на паркета, така и в публиката, където близките и приятелите на звездите им стискат палци на живо. Олимпийската шампионка Ивет Горанова беше подкрепена от майка си, баба си и дядо си, а телевизионната водеща и синоптичка Натали Трифонова – от лицата на bTV Новините. Генерал Богомил Бонев аплодира своята половинка, актрисата Нона Йотова.

По време на последната гала вечер олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева и съпругът й не изпускаха от поглед енергичния джайв на сина си, каскадьора Валери Григоров. „Щом чуя музика, започвам да подскачам в свободен стил. Може би съм предала на Валери нещо генетично“, каза с усмивка спортистката.

Още

Leave a Comment