Новини 

Десетки български знаменитости подкрепиха Виктория

Десетки български знаменитости подкрепиха Виктория по пътя ѝ към високото класиране във финала на Евровизия 2021. Сред тях са футболната легенда Христо Стоичков, номинираната за Оскар Мария Бакалова, рок легендите Б.Т.Р. и много други популярни личности от сферата на музиката, спорта и шоубизнеса.

Всички те призоваха българите в чужбина да гласуват за България на 22-ри май. Повече информация може да бъде намерена на BULGARIA2021.COM.
Вчера българският представител се класира на големия финал на най-престижната музикална надпревара в света, където ще изпее песента “Growing Up is Getting Old” под номер 17.

Виктория се отличи като един от най-ярките изпълнители във втория полуфинал, където впечатли с емоционалното си изпълнение.

“Growing Up is Getting Old” във втория полуфинал на Евровизия:

Геновева Христова, продуцент от българското участие на Евровизия 2021 от страна на Ligna Group, сподели очарованието си от всички призиви:

“Радвам се, че успяхме да обединим България. Това е голям момент за всички нас. Огромни благодарности към всички, които записаха специални пожелание за Виктория и призоваха българите в чужбина да гласуват за нея. Получихме хиляди видеа – от Христо Стоичков, златните ни момичета от националния ансамбъл по художествена гимнастика, нашето невероятно момиче в Холивуд Мария Бакалова, Николаос Цитиридис, Руслан Мъйнов, от десетки музиканти – Рафи, Б.Т.Р., Михалеа Филева, Графа, Deep Zone Project, Орлин Павлов, Соня Васи, Йоана Димитрова, Прея, Алекс Петканова, Михаела Маринова и много други. Заедно показваме, че България може да бъде сред лидерите в креативната и музикалната индустрия!”

Големият финал на Евровизия 2021 ще се проведе на 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто на живо по БНТ 1 от 22:00 часа.

Още

Leave a Comment