Новини 

Дует „Ритон“ и Филип Киркоров се помириха

Катя и Здравко от дует „Ритон“ станаха част от втория епизод на „Забраненото шоу на Рачков“. Звездното семейство изгря на сцената, за да покаже на зрителите какво е да си в щастлив брак повече от 40 години.

След като водещият ги подложи на кръстосан разпит за семейния живот, те получиха и една специална изненада – самият Филип Киркоров се включи на живо в шоуто, за да поздрави българските естрадни икони.

Оказа се, че в продължение на четири години те са били преустановили всякакви взаимоотношения, но ефира на „Забраненото шоу на Рачков“ събра приятелството им отново.

За това дали са били скарани и какво се е случило, Киркоров разказва: „Ние не бяхме скарани, нищо не се случи, но когато шоуто отива в живота, ние си играем ролите. Когато вие играехте ролята на „ВИП Брадър“, на вашите театрални сцени с колегите, аз дадох едно интервю и не се изразих правилно. Обидихме се един на друг и така не си говорихме четири години до този момент“.

С вълнение и голяма емоция руската звезда призна още: „Обичам ви много, винаги ще съм благодарен на вас, защото моята кариера тръгна благодарение на вас и вашите песни“.

Здравко пък отвърна с усмивка, че Филип е много чувствителен още от малък, а Катя разкри, че приятелят им вкарва много драматизъм във всичко и даже може да отрони и сълза, когато пожелае за по-силен ефект.

„Малко обича да драматизира нещата, но това е част от неговия чар“ – не скри тя.

„Наистина не бяхме говорили от повече от четири години. Благодаря на това шоу и екипа му, че се свърза с мен, за да мога да ви чуя и да се сдобрим“ – развълнувано сподели Филип Киркоров в пряката връзка от Москва.

Още

Leave a Comment