Екшън в „Гласът на България“- финалната селекция е в съботаНовини Риалити 

Екшън в „Гласът на България“- финалната селекция е в събота

Последният кастинг епизод за сезон 10 на „Гласът на България“ ще бъде по изключение в събота, на 28 октомври, от 20:00 ч. по bTV.

Още много талантливи участници ще стъпят на голямата сцена на шоуто, а треньорите ще „дебнат“ „като за последно“ – всеки от тях в опит да не изпуснат най-специалния и единствен „глас на България“.

По традиция в последния епизод от кастингите на тъмно ще има и една много специална музикална изненада за зрителите и треньорите, която ще изправи всички в залата на крака.

„За последно ни виждате с тези костюми! Ние сме еко-френдли!“, ще съобщи тържествено и в шеговит тон DARA в началото на вечерта, а Миро ще я подкрепи с усмивка и с думите: „Това е световна тенденция – дрехите да се носят до откат“.

Екшън в „Гласът на България“- финалната селекция е в събота

В опит да „хванат последния влак“ и да омаят поне един от треньорите с гласа си, на сцената ще се явят красива преподавателка по философия, италианец, който Миро ще оприличи на Аладин и гласовит двойник на Джоуи от „Приятели“, Лука Модрич и Силвестър Сталоун едновременно.

Участниците ще представят вълшебни варианти на песни на Графа, Дара Екимова, Мария Илиева и много други, които ще внесат магично настроение и ще докоснат всички в залата.

„Ти си една вокална фантазия“, ще възкликне Мария Илиева след едно от изпълненията, а след друго Миро ще определи: „Твоят глас е създаден да звучи по радиото“.

Екшън в „Гласът на България“- финалната селекция е в събота

Кулминацията ще настъпи с излизането и на последния специален участник в кастингите на тъмно, който по традиция е изненада за четиримата треньори и зрителите пред екраните, и ще постави гореща музикална точка на първия етап от обичаното шоу.

А само след миг настроението и емоциите в „Гласът на България“ ще достигнат нови висоти – в края на епизода всеки от треньорите ще направи своята ФИНАЛНА СЕЛЕКЦИЯ. Според правилата на шоуто треньорите ще имат тежката задача да преценят с кои участници да продължат напред и ще трябва да сведат отборите си до 12 човека в отбор.

Още

Leave a Comment