Елия от 4 Magic стартира самостоятелна кариера с авторския хит - “Облак”Клипове и песни Новини 

Елия от 4 Magic стартира самостоятелна кариера с авторския хит – “Облак”

Елия от 4 Magic стартира самостоятелна кариера с авторски хит, който нови заглавието “Облак”.

„Дълго търсих правилната песен, която да даде начало на самостоятелната ми кариера, а това може би беше грешка… Защото когато правиш изкуство не трябва да търсиш, а да изживяваш и да го изразяваш“ –  споделя очарователната изпълнителка.

Феновете на хитовата поп музика я познават като Елия от 4 Magic. Сега изящната певица прави стъпка напред и е готова с първи авторски проект, създаден в партньорство с друга голяма музикална звезда – Павел Николов (Pavell & Venci Venc).

Новата песен на младата поп надежда се казва „Облак“, а самата изпълнителка влага емоционален заряд в текста и заглавието. Облакът символизира човешките емоции-понякога буреносни, понякога мрачни и без слънце, а понякога бели и добри.

С миксът между поп музика и джаз (в записа саксофонът е изпълнен на живо от Гален Николов) „Облак“ е с доста по-различно звучене от това, което почитателите на 4 Magic са свикнали да слушат.

Елия от 4 Magic стартира самостоятелна кариера с авторския хит - “Облак”

Елия Тодорова е готова да поеме този риск и признава, че не случайно „Облак“ е изборът й за старт в соло кариерата. Новата песен я описва перфектно в човешки план и разгръща в много по-голяма степен творческия й потенциал.

„Толкова много се оприличавам на тази песен, че я усещам като част от мен. Все едно ме е чакала, за да дойде в точния момент. Искам след като чуят „Облак“ хората да погледнат към небето да се замислят за своите емоции, за това, което изпитват и което споделят с околните в ежедневието. Нека да се замислим дали не „скриваме слънцето“ точно на любимите си хора или напротив-даваме им свободата да летят“ – споделя певицата.

Елия от 4 Magic стартира самостоятелна кариера с авторския хит - “Облак”

С „Облак“ Елия Тодорова не само стартира самостоятелна кариера, но и дава заявка за мини албум с авторски песни. Талантливата изпълнителка не крие, че повечето от тях са създадени по нейни текстове, споделяйки другата й голяма страст-писането.

„Много съм емоционална и винаги нося тетрадка в себе си. Една от творческите ми мечти е да издам стиховете си в книжка. Може би и това ще се случи, но първо ще очаквам с нетърпение реакцията към музиката и текста на „Облак“ – издава любимката на близо 60 хил последователи в Instagram.

Още

Leave a Comment