Клипове и песни 

Ели Раданова – Сянка на жена

Чаровното момиче Ели Раданова, което едва на 17 направи фурор в телевизионния ефир с изпълнението си на „Sweet child O’ mine“ на Guns N’ Roses и предизвика Соня Васи да се съблече, днес е млада дама, която сама пише музиката и текстовете си, и не се страхува да бъде открита и различна.

Виждаме я такава именно в новият и проект „Сянка на жена“, където певицата разказва историята на една невъзможна любов, в която се преплитат много романтика, страст, дързост и чувство за вина. Няма лоши герои, а много въпроси, отговорите, на които не могат да бъдат категорични.

Изпълнителката споделя, че въпреки ефирното и нежно звучене на песента (или точно заради него), това е най-смелото нещо, което е правила в музиката си досега, защото разказва разтърсваща и лична история, която не спира да я вълнува.

Във видеото си партнира с актьора Тодор Янкулов, с който преди години бяха страхотен тандем на театралната сцена в мюзикъла „Чикаго“.

Ели казва, че най – големият и страх преди снимки е бил дали ще успее да сдържи сълзите си, когато песента прозвучи на терен, тъй като всеки път, когато я слуша, не успява да контролира емоциите, които буди у нея.

Щастлива е, че в процеса участват не просто изключителни професионалисти, но и нейни приятели, които подхождат лично и с огромен ентусиазъм.

Проектът е осъществен със съдействието на Национален фонд „Култура“.

Още

Leave a Comment