Клипове и песни 

Ема Краун поднася поредния елегантен, музикален специалитет

Изящна в стила и визията си, Ема Краун поднася поредния елегантен, музикален специалитет. Една песен, вдъхновена от стиховете на Мира Дойчинова-IRINI и идеята римите й да се облекат в музика.

Под майсторския почерк на Ема, стихотворението „Обич“ се претворява в „Следа“ и зазвучава в музиката на Краун и аранжимента на Стоян Бозов. Част от снимките на видеото се реализират във Венеция, а в синхрон с приказните кадри от там е и танца на професионалните балетисти Теодора Кралева и Ясен Попов.

„Исках да представя това уникално, докосващо стихотворение като танц и да добавя емоцията на музиката.  За това се доверих на най-добрия екип, който също прегърна идеята. Заедно със Стоян Бозов направихме аранжимента и продуцирахме целия проект. Невероятният Мартин Профиров (P.I.F.) пое ритъма на барабаните, а операторското майсторство на Виктор Милушев влезе в действие, когато трябваше да се обединят кадрите от Венеция с танца на Теодора и Ясен“  – споделя изпълнителката.

„Следа“ е първият проект, който Ема Краун пуска за тази година. На финала на спорната 2020-а изпълнителката продуцира великолепното декемврийско „Коледно безвремие“ и направи своя силен авторски дебют, последван от англоезичния сингъл „Boу“.

Още

Leave a Comment