Йоанна Драгнева извървя дълъг път с “Безкрайно”Клипове и песни Новини 

Йоанна Драгнева извървя дълъг път с “Безкрайно”

Йоанна Драгнева промотира новия си проект, който носи заглавието “Безкрайно”. Видеоклипът вече е наличен във всички музикални платформи, както и в официалния youtube канал на певицата.

„Безкрайно“ извървя своя дълъг път преди да дойде в съвършената си форма. Започнахме да работим по музиката, заедно с композитора Щерион Пилидов, още преди две години, но дълго текстът не намираше своите думи… До една на пръв поглед обикновена вечер, в която сякаш музата дойде при мен и текстът се появи в цялост и смисъл“ – сподели певицата.

„Безкрайно“ описва любовта в нейната необятна форма. Искрена, мащабна, чиста емоция, която копнее да бъде споделена. Видеото към песента хармонира с общото „саундтрак“ усещане. Режисьорът Радослав Събев- Шошо снима с нестандартен ефект на камерата, за да предаде онази емоционална и магична визия, сякаш отвъд нашия сват.

Йоанна отправя покана за участие и към Кръстина Кокорска – Криста, която се включва с кристалните си вокали в проекта. Още една специална роля бележи „Безкрайно“ и добавя виртуозен щрих към музика и визия – тази на световноизвестния цигулар Свет Радославов.

Йоанна Драгнева извървя дълъг път с “Безкрайно”

„Свет е мой съученик от музикалното училище и аз съм щастлива, че той прие да участва в „Безкрайно“ веднага след като му споделих идеята. Нещо повече, въпреки натоварения си график, Свет успя да дойде в България, да се снима в клипа и да бележи проекта с уникалното си присъствие.“ – разказа певицата.

Йоанна Драгнева извървя дълъг път с “Безкрайно”

„Безкрайно“ бе представена пред колеги, приятели и почитатели в известен столичен клуб. Йоанна Драгнева благодари персонално на всеки от екипа по създаването на песента, а думите й предизвикаха възторжени аплодисменти.

Специално за официалното промоция на „Безкрайно“ Свет Радославов реализира междуконтинентална видео връзка, за да поздрави ексклузивно Йоанна.

Още

Leave a Comment