Клипове и песни 

Калин Вельов – Без теб не мога

Новият проект на перкусиониста Калин Вельов – „Без теб не мога“, е с модерен латино регетон, задвижен от силни афро-карибски мотиви, които ще ви накарат да поискате да танцувате. До него на акустичната китара застава Цветан Андреев, на пианото – Светослав Заров, а вокалите са на Pavleta S’ и Larissa Franklim.

„Амазония“ е единственият по рода си музикален латино денс състав на Балканите. Проектът съчетава съвременната бразилска култура с електро-акустични клубни денс звуци и екзотиката на карнавалните и плажни танци. Освен родния ни перкусионист, членове са Maria Avramidi, Diego da Franca, Larissa Franklim, Steffany Obadiaru, Ayo Joakim, Siamen Kado и Layefa Okereke.

Видеото към парчето (реж. Георги Марков) пренася зрителя в летен бар , където ритъмът и удоволствието от музиката владеят положението.

„Това е едно от най-хубавите музикални неща, които съм правил до момента. Всички страхотно се забавлявахме в процеса на записите и снимките. Танцувахме и свирихме до зори“, споделя Калин.

Проектът е осъществен с подкрепата на Министерството на Културата, а първото му представяне на живо ще е на 2-ри юни в Sofia Live Club, а премиерата в канала на музиканта е тази вечер в 18 часа.

Още

Leave a Comment