Клипове и песни Новини 

Калин Вельов и Мария Аврамиди влизат в плейлиста на новия сезон – „Когато пея“

Калин Вельов и певицата с гръцки произход Мария Аврамиди влизат в плейлиста на новия сезон със сингъла „Когато пея“.

Песента е по музика, текст и аранжимент на Вельов и носи емблематичните за музиканта позитивни емоции, сила и енергия, които не може да се опишат с думи. Трябва да се изпеят.

Когато пея“ е създадена, за да напомни една проста житейска философия- споделя Калин Вельов– Трябва да мислим положително, да следваме пътя си, независимо от всичко, което се случва в живота ни. Доброто настроение, усмивката и позитивните мисли са енергията, което би трябвало да ни води напред и да следваме мечтите си.“

Проектът, подкрепен от НФ Култура, не е първата артистична среща между Калин Вельов и очарователната Мария Аврамиди. Мария е вокалист и на бразилската латино денс формация „Амазония“, продуцирана от Вельов. Изгарящо е партньорството им на сцената, в екзотичните ритми на формацията, когато редом до тях застават и латино артисти от Бразилия, Аржентина, Ангола и Нигерия.

„Когато пея“ среща Калин и Мария и с друг популярен артист. В записа на песента и в снимките на видеоклипа към нея се включва и латино-джаз басиста Борис Таслев. Стилът му влиза в музикална колаборация с майсторския щрих на Вельов, който записва всички останали музикални инструменти в проекта.

Още

Leave a Comment