Клипове и песни Новини 

Катя и Здравко от „Ритон“ с горещ летен хит

Най-успешният дует на всички времена – Катя и Здравко от „Ритон“ са сред малцината от тежката артилерия на родната поп сцена, които продължават да работят и да радват почитателите си с нови проекти.

Напук на пандемията и коронавируса, звездният дует презентира преди часове – свежото и танцувално парче „Брой до три“, заедно със супер модерен клип.

За него Катя и Здравко за пръв път се доверяват на Николай Скерлев и никак не съжаляват за избора си. На режисьора му се носи славата на един от най-добрите в бранша, а той затвърждава това и с „Брой до три“.

Под режисьорската диктовка на Скерлев любимката на няколко поколения български мъже показва прелести и демонстрира супер форма, с която слага в малкия си джоб дори и някои от по-младите си колежки на сцената.

Смелата визия на ритонката е истински прецедент в историята на дуета – по бански сме я виждали из социалните мрежи, но не и в клип на „Ритон“.

„Брой до три“ е шестата песен от новия албум на най-успешния български дует и намирисва, че ще се превърне в абсолютен хит – не само заради ефектното и модерно видео, но и заради самия текст, автор на който е Драго Драганов. Музиката и аранжиментът пък са на Алекс Нушев.

„Решихме да клипираме „Брой до три“, защото в последните години предимно „обличахме“ парчетата ни с кадри от нашите концерти. Плановете ни са да направим клипове и на останалите 3-4 нови песни, които предстои да бъдат включени в албума. Безкрайно сме благодарни на всички, които участваха в създаването на „Брой до три“. Впечатлени сме от професионализма на Ники Скерлев и сме радостни от положителните отзиви“, коментира Здравко от „Ритон“.

Още

Leave a Comment