Клипове и песни Новини 

Керана пусна новата си песен „Правя квото искам“

Талантливата българска певица Керана пусна новата си песен „Правя квото искам“ (The Chainsmokers x Tuborg Open – Official Mix), която съдържа уникалната музика от хитовия сингъл „Hope“ на The Chainsmokers. Видеото беше излъчено за пръв път в телевизионен ефир вчера.

Парчето вече може да бъде гледано по телевизионните музикални канали, в социалните мрежи, и да бъде чуто ексклузивно по bTV радио и радио N-Joy.

Керана работи по проекта Tuborg Open, превръщайки откриването на нова музика в още по-забавно и приятно изживяване, като кани всички фенове в България да се присъединят към кампанията заедно с едни от най-нашумелите музикални изпълнители в света – The Chainsmokers.

Новата песен преплита неповторимия стил и звучене на Керана с ритъма на песента „Hope“ – парче на The Chainsmokers от албума им „Sick Boy”, който бележи над 1 милиард онлайн слушания до момента. Песента на Керана е посветена на освобождаването на вътрешната ни сила и изразяването на личната ни индивидуалност и свобода.

Музикалното видео, режисирано от Bashmotion, е заснето в един непрекъснат кадър и с една единствена камера, която през цялото време следва движенията на певицата. Впечатляващата хореография и сложен снимачен процес са били интригуващо предизвикателство за талантливата Керана, която се справя повече от успешно. Песента е записана в Monte Studio и продуцирана от Веселин Ценов – Algoriddim, а текстът е написан лично от Керана.

Още

Leave a Comment