Кичка Бодурова скочи остро срещу “Като две капки вода”Новини Риалити 

Кичка Бодурова скочи остро срещу “Като две капки вода”

Кичка Бодурова скочи остро срещу “Като две капки вода”. Повод за гневната й реакция бе последния епизод на шоуто, който предизвика фурор с някои имитации, сред които и преобразяването на Христо Гърбов като Кичка Бодурова.

Актьорът всъщност направи пародиен образ, а публиката, участниците и журито избухнаха в неудържим смях докато Гърбов изпълняваше хита “Пея за всички приятели”.

Кичка Бодурова не остана равнодушна към пародията в “Като две капки вода” и на свой ред отвърна с коментар в социалната мрежа, пише Signal.bg.

Ето какво написа певицата:

“Разбрах за опита за имитация на моя образ. Доколкото си спомням това предаване заслужаваше името си – “Като две капки вода”, защото имаше добри попадения на ИМИТАЦИИ. Но явно, че талантите са се изчерпали и сега трябва да добавят една думичка към името си – Пародия. Аз се гордея с моя живот и кариера, с любовта на хиляди, с моето семейство.

И гледайки тази “пародия”, аз много се забавлявах. Но виждах тези, които участваха с букетчетата си като мравчици около микрофона, който не се ползваше успешно, без да мислят, че всъщност унижават себе си. Никой не може да изтрие нищо от това, което съм направила, нито наградите които съм донесла за България, нито може да намали банковите ми сметки.

Аз обичам Родината си, ще бъда вярна докрай на моите фенове и за тях издавам нов албум, 30-ти поред, който ще представя на 1 юли в летен театър Варна и на 17 юли в летен театър Бургас. Мисля, че на никого не преча с тези 2 концерта. /само 2 , защото бях обвинена, че идвам да взимам хляба на другите/. Оооо, момичета, …. И утре по- кротко – ако танцувате на масата, бъдете сигурни, че чашите няма да се обърнат! Аз мислено ще бъда с вас! И ето песента, която даде заглавието на новия ми албум – “Надежда и тъга”.

Последователите на певицата изказаха своята подкрепа към нея, като я окуражиха да продължава да ги радва със своето творчество.

“Вие сте прекрасна, имате страхотно творчеството, радвате се на много любов от стойностните българи, останете си такава каквато сте – чаровна, красива и продължавайте да пеете с такава любов и вдъхновение! Бъдете здрава, щастлива и все така успешна!” – коментират фенове.

Още

Leave a Comment