Клипът на Алек Сандар, предизвикал силен трус в съдебната система, отново в ефирКлипове и песни Новини 

Клипът на Алек Сандар, предизвикал силен трус в съдебната система, отново в ефир

Клипът към песента Yerba на българския изпълнител Алек Сандар, който предизвика силен трус в съдебната система преди две години и беше коментиран и на заседание на Висшия съдебен съвет, отново  се завъртя в ефир, но този път в римейк от холандския топ денс продуцент Marco Nobel за цяла Европа.

Песента и видеото излизат от международния лейбъл Soave Records.

„Yerba“ достигна рекордни постижения в стрийминг и видео платформите, което провокира интереса от международния лейбъл за римейк. В новата версия на клипа са включени части от репортажите на родните телевизии, които отразиха скандала със заснемането на видеото в Съдебната палата в София.

Тогава притесненията на магистратите бяха разголените сцени и части от текста и посланията на песента.

Клипът на Алек Сандар, предизвикал силен трус в съдебната система, отново в ефир

В римейк-видеото на Алек Сандар, феновете отново ще видят участието на продуцента и рапър Juicy J, който освен звезда от рап сцената в Америка през 90-тте години, спечели и „Оскар“ за музиката „It’s Hard Out Here for a Pimp“ на Three 6 Mafia.

Не са орязани и еротичните сцени с плеймейтка Жанета Осипова, както и хореографията на песента, която ще завладее точно сега Тик Ток потребителите, сподели Алек Сандар. Феновете на Yerba коментират, че след участието си още две от красавиците във видеото направиха шеметна кариера – моделката Сара Драгулева и настоящата млада певица Михаела Тодорова.

Клипът на Алек Сандар, предизвикал силен трус в съдебната система, отново в ефир

Ремиксът на музиката, който е направен от Marco Nobel, звучи още по-притегателно и ще накара всеки, който обича енергичния дийп хаус да сложи песента в своята любима плейлиста за слушане и да танцува.

„Това не е провокация, това е признание за работата на целия ми екип, след като музикален продуцент и лейбъл от толкова висок ранг отново вкарват живот в моята песен“, сподели Алек Сандар.

Още

Leave a Comment