Крисия се завръща ударно в началото на 2024-аРепортажи Топ 

Крисия се завръща ударно в началото на 2024-а

Крисия е наричана “детето чудо” още с появата си на музикалната сцена, когато изуми с вокалния си талант. Тя е пяла на едни от най-големите сцени у нас и в Европа.

Очарователната певица представи страната ни достойно на „Евровизия”, а себе си още по-достойно в редица музикални конкурси. Преди дни обаче за първи път тя пя и на сцената на затвора.

„Трябва да се експериментира в този живот. Всички сме хора и трябва да слушаме музика. Стана спонтанно и беше важна кауза за мен. Реших, че трябва да предавам изкуството” – призна изпълнителката в студиото на “Събуди се”.

Крисия се завръща ударно в началото на 2024-а

Пред лишените от свобода Крисия е пяла коледни песни за добротата и любовта. По думите ѝ не е видяла разлика в публиката, защото чрез музиката хората отварят себе си.

По повод на музикалната си кариера тя е категорична, че ще продължава с пълна сила. Въпреки че след завършването на си образование, бе заявила решението си да стопира с музиката и да се посвети на актьорството, сега Крисия се завръща заредена с нов хъс.

“Никога не съм се чудила дали да спирам да пея, със сигурност никога няма да спра, защото за мен това е моето бъдеще, моят живот, моето всичко. Надявам се през януари месец да излезе новата ми песен. Смятам, че ще бъде харесана, защото знам какво трябва да предам” – сподели певицата.

“Толкова съм нетърпелива, че всичко ме чака, навсякъде съм… Много, много щастлива съм, че имам да водя един много щастлив живот и всичко е възможно! Ще слушам вътрешното си аз” – загатва тя.

Още

Leave a Comment