Новини 

Крисия се стяга за обучение в чужбина

Крисия навърши 18 години в началото на юни, но не отпразнува с шумно парти пълнолетието си, тъй като е в траур по повод кончината на баща си Марин.

Талантливата певица разкри какви са намеренията й за летния сезон.

„Имам планове за лятото и те не са свързани само с пеене. Смятам да кандидатствам в чужбина и да пробвам там. Ако ме приемат, ще съм най-щастливата, ако не, може и да се върна в България. Ще видим. В момента се наслаждавам на хубавото време“ – сподели тя пред „България днес“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Krisiya Todorova (@krisiyat)

Междувременно тя даде и отговор на въпроса дали си е сложила силиконови импланти:  „Хора, нямам силикон, спрете се! Не смятам и да си слагам“.

Преди време майката на певицата Ангелина Тодорова категорично заяви, че дъщеря й няма никога да си сложи силикон, особено на устните, тъй като по рождение те били плътни и сочни. Крисия явно се вслушва в думите на майка си и предпочита да си остане натурална.

В момента младата певица няма гадже, но и не смята да разкрива подробности за интимния си живот. „Това са лични неща и ако има да се случва нещо, то ще се разбере“ – категорична е тя.

Още

Leave a Comment