Крисия след раздялата с баща си: Аз съм много по-различен човек от както го нямаНовини Репортажи 

Крисия след раздялата с баща си: Аз съм много по-различен човек от както го няма

Крисия, която преди година загуби баща си, за първи път открито говори за най-трудния период в живота си. Родителят й си отиде от този свят, докато тя участваше в предаването “Като две капки вода” и въпреки скръбта си, продължи да изпълнява стриктно поетите ангажименти към шоуто.

Крисия разказва, че трагедията се е случила изведнъж, съвсем неочаквано.

“Много различна връзка имахме ние двамата – аз вече живеех в София, а той във Варна. Чувахме се и се виждахме, от време на време. От 14-годишна се преместих да живея сама, голямото ми желание беше да бъда самостоятелна. Загубата му беше много драстичен момент в живота ми и както си казваш – “има време” за някой неща, но всъщност се оказва, че няма време” – разкрива душата си певицата в подкаста на Емил Конрад.

Не крие, че сега най-много й липсват разговорите с баща й и отчита като пропуск, че през времето е трябвало повече да общуват.

“Между нас беше или пълно разбирателство, или не се разбирахме – ние много си приличаме. Аз съм много по-различен човек от както го няма” – казва тя.

Младата звезда, която през 2023-а отпразнува абитуриентския си бал, е категорична, че няма да учи за висше образование. Към момента интересите й са свързани с актьорското майсторство и би се насочила натам, но не в България.

Още

Leave a Comment