Криско коментира конкуренцията, некоректните и мързеливи хораНовини Репортажи 

Криско коментира конкуренцията, некоректните и мързеливи хора

Криско споделя впечатленията и емоциите си от грандиозното турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour и коментира конкуренцията, некоректните и мързеливи хора, и паразитните думи.

„Имаше едно прекъсване на турнето от две години. В него има една специална енергия, която то си носи през годините. В момента е като неофициален празник на Пловдив, на който присъстват много хора. Очакваме много позитивни емоции“ – споделя Кристиан Талев-Криско пред репортер на „На кафе“.

Той отговори и на въпроса дали вижда конкуренцията в огледалото.

„Важно е дали човек приема конкуренцията като нещо, за което да се закачи. Аз не приемам изкуството като конкурентна зона. Въпреки че всеки се стреми да е по-успешен и по-добър. Това, което ме държи вече 15 години на сцената е, че не се интересувам дали другите са по-напред или назад. Опитвам се да правя това, което аз искам по най-добрия начин. Искам като се погледна в огледалото да виждам 10 кг повече мускулна маса“ – коментира от какво се вдъхновява изпълнителят.

Признава, че има паразитна дума в речника си, но и казва какво е успял да преодолее.

„Паразитна дума, която често използвам е „викам“. А другото нещо, което преодолях е да спра да завършвам изреченията си на „бе“. В момента се опитвам да науча да говорят правилно и хората около мен, по-специално дъщеря ми“ – казва той.

Още

Leave a Comment