Новини 

Кристиан Костов избяга от Москва/ ВИЖ

Певецът Кристиан Костов, който е с български и казахстански корени, наскоро реши да напусна руската столица. Самият той обясни, че е предприел тази стъпка заради сложната ситуация в международната политика. Изпълнителят иска да се установи по-дълготрайно в България.

„Здравейте всички! Надявам се, че всичко е наред при вас и сте в добро здраве и настроение. В момента много ни трябва вашата помощ. Всички знаем, че положението в света леко казано не е ок. Заради това се преместих от Москва, където изкарахме пандемията със семейството ми, и търся апартамент под наем с брат ми, жена му и най-добрата ми приятелка. Ако имате възможност да ни помогнете с търсенето на апартамент в София ще ви бъда много благодарен!” – разказа Крис малко преди да пристигне в страната ни.

Той вече пусна клипче, показващо как се разхожда из центъра на София.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kristian Kostov (@kristian_kostov_official)

Припомняме, че Костов донесе рекордното второ място на България на Евровизия. Отличникът от родния X Factor вече заяви категорично позицията си в конфликта между Русия и Украйна. Той отправи послание за прекратяване на огъня от улиците на Москва още в първите дни на войната. Костов се включи в митингите с призив за оттеглянето на Путин.

„Всички сме в шок, уплашени сме, не знаем какво да очакваме. Излизаме по улицата, правим митинги. Само първия ден има задържани над 1700 човека. Но има доста повече, за които не знаем. Хората тук са уплашени. Всеки ден се събуждам в ужас и лягам в същото настроение. Надявам се всичко това да мине колкото може по-бързо” – разказа тогава певецът пред NOVA.

Още

Leave a Comment