Кристина и Артьом: Имаме много проекти, с които сме се захваналиНовини 

Кристина и Артьом: Имаме много проекти, с които сме се захванали

Поп изпълнителите Кристина и Артьом са младо, талантливо и забавно семейство, който са популярни инфлуенсъри и бронзовите медалисти в “Един за друг” по NOVA . Те са добре познати в социалните мрежи и влязоха в най-романтичното предаване със заявката да покажат, че истинската любов съществува, но също така да се забавляват.

Двойката разказва за живота си извън предаването и за предстоящите си планове.

„Откакто напуснахме „Вилата на любовта“ работим постоянно. Имаме много проекти, с които сме се захванали. Освен инфлуенсърски, имаме да снимаме много кампании. Снимахме едно музикално видео на Криси. Планираме един фестивал на 1-2 юли в София на „София съмър фест“, след това на 19-20 август на Морска гара във Варна. След това ще правим голямо хип-хоп събитие на 25-26 август. Подхванали сме много задачи. Няма време за почивка“ – споделят те в „Събуди се“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kristina Doncheva (@krisidoncheva)

Не крият, че от участието си в риалитито са спечелили нови приятели, с които продължават да общуват и извън Вилата на любовта.

По отношение на усилията, положени във финалната битка Криси обяснява: „Като цяло съм много доволна от участието ни. Естествено винаги може и малко повече, но финалната игра не беше нашата. Много съм слаба и ми беше адски студено. Издържах колкото мога. Арти винаги ме подкрепя“.

„Нашето участие беше на супер високо ниво и дадохме колкото можем от себе си. „Един за друг“ беше едно приключение, което остава голям отпечатък в живота ни и то със сигурност незабравимо. Емоциите, които можеш да изпиташ във „Вилата на любовта“ няма как да ги изпиташ на друго място“ – допълва Артьом.

След приключването на “Един за друг” двамата са заредени с нови идеи и вече са нетърпеливи да се спуснат в предстоящите си начинания.

„Починахме си от гледна точка на камери и социални мрежи. По цял ден бяхме пред камери, но не го мислехме ние. Вече сме заредени с нови идеи и мисли за проекти. Работи ни се много“ – признава двойката.

Още

Leave a Comment