Латино кралете Торино и Пашата чупят стереотипиНовини Репортажи Топ 

Латино кралете Торино и Пашата чупят стереотипи

Латино кралете Торино и Пашата, които чупят стереотипи, развенчават митове и покоряват нови върхове с всеки следващ проект, преди дни зарадваха меломаните с поредния си хит. Парчето “Звънни ми” е гръцки кавър, по оригинална музика, аранжимент и текст на Michalis Kouinelis.

“Това е песен, която има половин милион гледания и то за отрицателно време и е една от най-слушаните песни в България. Това не е нещо, което идва от нас, това е от хората и ние сме супер благодарни и щастливи, когато виждаме плода на нашия труд да изгледа по начина, по който изглежда “Звънни ми”” –  сподели Торино в COOLt по БТВ.

Двамата не крият, че точно тази песен отдавна я харесват, обичат да я слушат, а е и любима на публиката. “Казахме си защо да не направим една версия на български, всички да разбират текста и да се кефим заедно. Ти я слушаш, но не знаеш гръцки, искаш да я пееш,но не можеш да я пееш… Харесва се мелодията, но ние сме вкарали и текст, който има смисъл, има логика” – обясняват изпълнителите.

“Ние имаме много авторски песни. 90 процента от нашата музика е авторска. Докато стигнеш някакво ниво в кариерата, първото, което можеш да си позволиш, е да направиш кавър. Повярвайте ми, това може да изглежда само един кавър, но е много скъп кавър. Това са средства, които ние трябва да инвестираме, за да зарадваме публиката” – така те отвръщат на критиката, защо не са направили своя авторска песен, а са прибегнали до това да купуват готов хит.

Още

Leave a Comment