Новини 

Легендарната „Тангра“ закрива Рок фестивал „Хоталич“ 2022

Рок фестивал „Хоталич“ традиционно се провежда в последната седмица на август, организира се от Община Севлиево и привлича все повече фенове на качествената българска рок музика.

Тази година 9-годишният севлиевец Павел откри фестивала с изпълнение на “Пак ще се прегърнем” на ФСБ и взриви публиката с “Черната овца” на „Ахат“ –  негова запазена марка. Той застана рамо до рамо на сцената с музикантите от севлиевската група
NEVER FOUND, открили фестивала миналата година.

Веднага след тях прозвучаха авторските парчета на друга севлиевска група – CHEESE HEADS заслужено беше аплодирана от публиката, заради оригиналното си звучене, уникален стил и свежото си чувство за хумор.

Нажежената сцена веднага след тях превзеха класиките OLD SCHOOL и доведоха феновете си до екстаз. Невероятен вокал, истински рок и енергия, която не просто извира с музика, а променя реалността.

В тази нова реалност MONOLIT счупиха всички клишета с изпълнение на най-новите си парчета, като подариха на феновете си и любимите им хитове от предишни албуми.

А кулминацията бяха свежарите от JEREMY, които миналата година пропуснаха фестивала, поради заболяване на член на групата, но сега компенсираха феновете си с многобройни бисове и се раздадоха докрай – извънземна музика, която отприщи емоции и ни пренесе в свят на съвършенство.

Днес от 17:00 часа вторият фестивален ден ще открият музикантите от  BROKEN, след тях ще чуем  MB BAND и
„Фабричен дефект“ (Обратен ефект), а след това за първи път в Севлиево ще чуем „Остава“. Легендарната „ТАНГРА“ ще закрие петото издание на рок фест „Хоталич“ – Севлиево’2022.

Още

Leave a Comment