Лефтеров от „Игри на волята" с авторски сингъл - „Правя го за мене“Клипове и песни 

Лефтеров от „Игри на волята“ с авторски сингъл – „Правя го за мене“

Митко Лефтеров – MITKO BEATS, който бе един от най-коментираните участниците в четвъртия сезон на „Игри на волята: България“, пусна своя авторска песен.

Лефтеров бе част от племето на Безстрашните и отпадна от риалитито в братоубийствена елиминационна битка на Арената със своя приятел Гого.

Броени дни след отпадането си от шоуто, той изненада своите фенове като представи песента „Правя го за мене“, пише Signal.bg.

Във видеоклипа се включват няколко от участниците от екстремното риалити. Фифо, Чакалов, Гого, Валери, Генчо, дори и Касим показват изваяни тела. Във видеото участва и брат му Стратимир от трети сезон на „Игри на волята: България“.

“Много хора ме питаха защо не направя нещо за мен, след като правя музика за толкова много изпълнители. Ето, че дойде и този момент! Това е за вас – всички, които питахте, подкрепяхте и вярвахте!
До всеки, който чете това: Прави го за себе си! Цени себе си и си подари време, внимание и енергия! Независимо кой какво мисли, кой какво казва и коментира! Важното е това, което правим да хареса на нас! (Разбира се без да вредим никому)
“Долу” значи да не виждаш висшето и мисълта на доброто, която влагат хората. Да не цениш и дори да мразиш.
“Горе” е там, където се чувствам – място изпълнено с благодарност, над страховете, дребните приказки и лъжите.
Бъдете горе!
Бъдете здрави!
До всички изпълнители – не спирайте да творите и да създавате неща, които докосват отвъд материалното!
Респект и подкрепа за всички Български Бийтмейкъри/Продюсъри!” – споделя музикантът.

Още

Leave a Comment