Новини 

Лили Иванова е минала на строга диета

Примата на родната музикална сцена Лили Иванова е минала на строга диета седмица преди началото на турнето си. Тя приема само мед и вода, а веднъж на ден си позволява и чай.

Това не е новост за Иванова. Преди всеки свой голям концерт тя спазва строгите си правила и задължително минава на режим, за да възстанови гласа си и да е в топформа за изявата.

Освен мед, Лили е предприела и друга тактика. Тя не желае да говори дори с най-близките си хора 7 дни преди турнето, защото по този начин отново щади гласа си. Да не забравяме, че тя полага много усилия и за тялото си. По време на концерт в aнтурaжa нa певицата влизaт освен музикaнти, бeквoкaлиcти, тaнцьoри, гримьoри и личeн мacaжиcт, съобщава „Монитор“.

Примата с нетърпение очаква началото на турнето, което стартира на 3 септември във Варна. Това е първата сценична изява, която певицата предприема за тази година. Освен в морската ни столица звездата ще пее още и в Пловдив и Бургас, а на 9 ноември е във Велико Търново, на 11-и – в Шумен, и на 13-и – в Русе.

Големият финал на обиколката й пък ще бъде отбелязан на 14 декември в Зала 1 на НДК в София, като събитието ще се проведе с подкрепата на Столична община. Иванова заяви още, че всички закупени до момента билети за отложените дати ще важат без нужда от презаверка.

Още

Leave a Comment