Новини 

Лили Иванова с отменени девет концерта

Лили Иванова взе важно решение, което касае планираното от екипа й турне. Именитата певица изцяло отложи 9 концерта, които трябваше да се състоят във Видин, Сливен, Благоевград, Добрич, Хасково, Гоце Делчев, Самоков, Плевен и Пазарджик.

Примата обяви, че събитията в тези градове са изцяло отменени.

Припомняме, че това е поредното отлагане на турнето на певицата, което трябваше да бъде през миналата година, а причината е пандемията от коронавирус.

Лили Иванова иска да пее пред пълни зали, за да зарадва повече от почитателите си.

Новите дати на концертната обиколка са 3 септември в Летния театър на Варна, 14 септември в Античния театър на Пловдив, 25 октомври в „Младост“ на Бургас, 9 ноември в ДКС във Велико Търново, 11 ноември в зала „Арена“ в Шумен, и 13 ноември в зала „ОЗК Арена“ в Русе.

Ще бъдат спазени всички актуални към датата на провеждане на съответния концерт противоепидемични мерки, наложени от публичните власти, обявяват организаторите на турнето.

По традиция и това турне ще завърши с три концерта в зала 1 на НДК в София, като датите бяха изместени за 14, 15 и 16 декември.

„Закупените към момента билети за 28 ноември 2020 г. и 17 март 2021 г. ще важат без презаверяване за датата 15 декември 2021 г. Закупените към момента билети за 18 март 2021 г. ще важат без презаверяване за датата 16 декември 2021 г.“ – уточняват от екипа на звездата.

Още

Leave a Comment