Риалити 

Лора Караджова е Перлата в „Маскираният певец“

Перлата се сбогува с „Маскираният певец“ във впечатляващ спектакъл в десетия лайв на шоуто. Под един от най-красивите и изящни костюми се криеше Лора Караджова.

Тя представи страхотно изпълнение на хита на Джеймс Браун „It’s A Man’s Man’s Man’s World“. Звездните детективи Алекс Раева, Марта Вачкова, Азис и Владо Пенев бяха категорични, че именно певицата е дала живот на Перлата.

„Много съм щастлива, че участвах, защото имах възможността да изпея едни от любимите си песни. Беше невероятно удоволствие“, сподели Лора, секунди след като бе разкрита.

Зрители пък останаха втрещени от сценичното поведение на звездата и обърканата й реч след свалянето на маската. Мнозина коментираха в мрежата учудването си от това, като едни бяха на мнение, че певицата сигурно се е почерпила, а други смятаха, че си е позволила някакви стимуланти.

„Много неадекватно държание…, „Пияна ли е… Много зле… Май леко се е почерпила преди шоуто“, „Резил! Дрогата и алкохолът не прощават“, „Наздраве, Лорче! И аз така зацапах свещите на моя рожден ден“, „Е как можаха така да я пуснат на сцената да се излага! Голям резил! Язък, че баща й е легенда!“ – критикуват някои от зрителите.

За първи път в шоуто всяка от маските донесе снимка от любимото си място, която да помогне на следователите в разгадаването на мистерията. В надпреварата и тази вечер зрителите станаха свидетели на три титанични дуела. С музикални изпълнения един срещу друг се изправиха Камъкът и Перлата, Гъбарко и Самураят и Госпожицата и Носорогът. За изненада на всички Носорогът не беше в студиото, но се включи с предварителен запис и жива връзка, което не попречи на страхотното му представяне.

Голямата изненада на вечерта поднесе актьорът Къци Вапцаров, който за трета поредна година успя да заблуди всички и остана неразпознат. Той се появи като гост маска отново в костюма на Шапката и развълнува зрителите с изпълнение на “Afterglow” на британската звезда Ed Sheeran. В първия сезон на предаването Къци Вапцаров носеше точно тази маска, а миналата година се беше прикрил под образа на Бебето. Тази вечер Панелът разшири обсега на догадките, предполагайки певците Стенли и Тони, както и водещия на телевизионната игра на NOVA „Семейни войни“ – Цветомир Иванов.

„Искам да благодаря много на един човек, който много ме вдъхнови да изпея тази песен – сина ми Краси, който записа и музиката към нея. Благодарен съм за участието си и тази година“, каза Къци пред шокираните погледи на водещите и звездните следователи.

Следващата седмица зрителите ще станат свидетели на нови грандиозни битки в „Маскираният певец“. Кой образ зрителите ще изберат да напусне най-мистериозното шоу в ефира? Коя звезда ще покаже лицето си зад следващата свалена маска? Кой мистериозен образ от предходен сезон ще се завърне за едно изпълнение? – зрителите ще разберат следващата събота (20-и ноември) от 20:00 ч. по NOVA.

Още

Leave a Comment