Любовна история между Виктория и Филип Буков в клипа „Were you ever?”Клипове и песни Новини 

Любовна история между Виктория и Филип Буков в клипа „Were you ever?”

Любовна история между Виктория и Филип Буков е сюжетът на видеоклипа към най-новата песен на талантливата изпълнителка.

За видеото на „Were you ever?” певицата отново си партнира с топ актьора. Музиката и текстът на сингъла са дело на Виктория, която работи по тях с шведските композитори Оливър Бьорквал, Хелена Ларсон и американката Софи Хинтц.

Виктория разказва за екипа зад видеото на „Were you ever?”:

„Много малко артисти имат възможността да представят два музикални клипа в рамките на една седмица и аз имам голям късмет да работя с такъв екип и да имам толкова отдадени продуценти, каквито са Ligna Studios. Видеото към „How to Ruin a Life” се прие много добре и с „Were you ever?” даваме продължение на историята. Благодаря отново на BNK Wines за подкрепата. За втори път си партнираме с Филип на екран. Видеото е режисирано от талантлива Виктория Караколева от Mooncut Film Studio. Страхотната операторска работа е дело на Дамян Димитров, а красивия продукционен дизайн – на Любика Георгиева. За стайлинга ми отговаряше невероятната Антония Йорданова, за косата се грижеше Георги Петков, а за грима – Алина Манова. На снимките на „How to Ruin a Life” и „Were you ever?” имах възможност за първи път да работя и с Димитрис Георгиев, който беше асистент-режисьор на двата клипа. Един невероятен екип, без който толкова амбициозен проект нямаше как да стане реалност.“

Песента вече е налична във всички стрийминг платформи за музика – Spotify, Deezer, Apple Music и Tidal. „Were you ever?” се разпространява дигитално от Warner Music Group.

Виктория доби популярност в Европа, след като представи България на Евровизия 2020 и 2021. Тя продължава да е един от българските артисти с най-много международни слушатели в дигиталните платформи.

Певицата на Ligna Studios спечели третия сезон на „Маскираният певец“, а през 2022 имаше възможност да пее на големи международни сцени в Мадрид, Лондон, както и да бъде част от най-голямото лятно турне в България.

Още

Leave a Comment