Любо Киров: Плащането на данъци е част от моята битка за реален статус на звездитеНовини Топ 

Любо Киров: Плащането на данъци е част от моята битка за реален статус на звездите

Любо Киров е един от най-активните БГ звезди на концертната сцена. Музикантът препълва залите навсякъде из страната, а изявите му на голямата сцена се очакват с огромен интерес и пред тази година.

Само преди дни той обяви „Ново турне 2024“ с концерти в страната и кулминация в зала „Арена София“. Поредицата от музикални събития ще започне от родния му град Плевен – на 10 юли. След това са планирани концерти във Варна – 13 юли, Стара Загора – 18 юли, Бургас – 21 юли, Пловдив – 7 август, и Велико Търново на 9 октомври.

Любо Киров: Плащането на данъци е част от моята битка за реален статус на звездите

„Плащането на данъци е част от моята битка за реален статус на звездите. Мнозина смятат, че с един пиар текст и с едно заглавие ще оцеляват дълго време, наричайки себе си „топ изпълнител” – заяви певецът в предаването „Събуди се”.

По време на миналогодишното си турне Любо Киров продаде повече от 25 хиляди билета и плати данък за всеки един от тях. Категоричен е, че е време да се говори за приходи, за да се мотивират младите изпълнители.

“В България може да станеш голяма звезда и да изкараш много пари с поп музика. Победих системата” – допълни Киров и каза, че познава лично някои от своите фенове.

“Моите хора вярват, че любовта е нещо важно, че има Бог, който е интелигентен, че музиката би могла да спасява” – подчерта музикантът.

Още

Leave a Comment