Любо Киров става част от журито на “Като две капки вода”Риалити 

Любо Киров става част от журито на “Като две капки вода”

Още една голяма звезда става част от журито на “Като две капки вода” и това е Любо Киров. Впечатляващата музикална надпревара в любимото шоу за преобразявания започва на 19 февруари точно в 20:00 ч. по NOVA.

Ден преди това – на 18 февруари, е благотворителната вечер “Като две капки вода за всяко дете”, в която осем нови звезди ще станат част от най-гледаното шоу за звездни имитации, за да спечелят любовта на зрителите и титлата „Най-добър имитатор“. Техни верни спътници в забележителното приключение ще бъдат чаровните водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро.

Тази пролет в ролята на жури ще влезе и звездата на българския поп – емблематичният Любо Киров. Заедно с Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки и Веселин Маринов, любимият певец ще има предизвикателната задача да оценява превъплъщенията на звездите.

Любо Киров става част от журито на “Като две капки вода”

“Отговорността ще е по-голяма, но и забавлението няма да отсъства, защото компанията ми е много добра. Всички са приятели. За мен задачата на участниците е много трудна – трябва да направиш и визуално, и вокално превъплъщение. Наистина се изисква огромен артистизъм. Аз ще гледам да съм доброто момче в журито” – сподели Киров в “Здравей, България”.

И новия сезон на шоуто Етиен Леви ще бъде безкомпромисната опора на новите осем участници в музикалните репетиции, Алекс Енева ще гарантира безупречните им танцови изпълнения. За първи пък при менторите ще е миналогодишният победител в предаването – актьорът и музикант Владимир Михайлов, който ще се заеме с тренировките по актьорско майсторство на звездите.

Още

Leave a Comment