Любо Киров събира фенове и приятели за представянето на видеото „Восъчен герой“Клипове и песни Концерти 

Любо Киров събира фенове и приятели за представянето на видеото „Восъчен герой“

Любо Киров събира фенове и приятели, за да представи видеото към новата си песен „Восъчен герой“. Премиерата ще бъде на 2 юли в рамките на събитието Sofia Finest 2023*, като част от Sofia Summer Fest, Южен парк II, зад музея „Земята и хората“.

Точно в 21:00 часа всички, дошли на място, ще изгледат за първи път на живо видеото, което е дело на режисьора Валери Милев. Вратите ще бъдат отворени в 20:00 часа, а входът е свободен.

Любо Киров събира фенове и приятели за представянето на видеото „Восъчен герой“

„Восъчен герой“ е абсолютно различно нещо, което се случва в моята кариера. Това е модерно рок парче, което ще изненада някои, други ще бъдат много щастливи, че намират новия Любо Киров. Рок музиката винаги е била в мен, но много малко хора знаят, че това е така“, сподели музикантът.

За първи път той изпя песента пред публика по време на наградите на БГ Радио тази година и реакцията на феновете логично доведе до реализирането му като сингъл (издава „Вирджиния Рекърдс“) с видео към него.

Любо Киров събира фенове и приятели за представянето на видеото „Восъчен герой“

„Искам да благодаря на всички, които ме направиха толкова смел да показвам все повече от себе си. Благодаря на моите фенове, които са част от големите концерти, от турнетата, с които се срещаме на живо. Обещавам ви, че „Восъчен герой“ ще е част от „Турне 2023“, добави още Киров.

Турнето на Любо Киров започва в началото на август

Големите концерти започват с две дати в Пловдив – на 2 и 3 август в Античния театър. Следват летните театри в Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново и Русе, а в София концертите ще бъдат в две поредни вечери в зала 1 на НДК. Предстои добавянето на още дати. На сцената с Любо Киров отново ще бъдат Голямата банда и много гост-изпълнители.

Ето градовете и датите от Турне 2023:

Пловдив, Античен театър, 2 август (разпродаден)
Пловдив, Античен театър, 3 август
Бургас, Летен театър, 10 август
Варна, Летен театър, 20 август
Стара Загора, Летен театър, 23 август
Велико Търново, Летен театър, 1 септември
Русе, Летен театър, 08 септември
София,зала 1 на НДК, 8 ноември
София,зала 1 на НДК, 9 ноември

Още

Leave a Comment