Любо Киров с три последователни мега концерта в зала 1 на НДККонцерти Новини 

Любо Киров с три последователни мега концерта в зала 1 на НДК

Любо Киров подготвя безкомпромисни звук, осветление и сцена за трите големи концерта в зала 1 на НДК.

На 8, 9 и 10 ноември публиката ще се наслади на продукция от най-високо техническо и професионално ниво и ще преживее един незабравим музикален спектакъл, какъвто е свикнала да получава всеки път от любимия си артист.

Билетите за първите два концерта в НДК бяха разпродадени месец по-рано.

Любо Киров с три последователни мега концерта в зала 1 на НДК

Над 25 000 души са част от „Турне 2023“ на Любо Киров, което започна запомнящо се на 2 август с два последователни концерта на сцената на Античния театър в Пловдив.

След това на поредицата музикални събития се наслади и публиката в препълнените летни театри в Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново и Русе. Всичко това направи „Турне 2023“ най-продаваното събитие на поп изпълнител за годината.

„Не знам как се случва това, но знам, че съм честен, когато пея и говоря от сцената. Публиката разбира много бързо, ако някой не вярва в нещата,които прави. Не можеш да заблудиш зрителя и слушателя само с техническа продукция. Хората имат души и усещат много бързо, когато липсва искреност. Благодаря на всички, с които споделяме тези преживявания и ценности“, сподели Любо Киров.

Любо Киров с три последователни мега концерта в зала 1 на НДК

На сцената с Любо Киров по време на турнето е Голямата банда, а специален гост на концертите е Михаела Маринова. Медиен партньор е БГ Радио.

Билети за последната дата от „Турне 2023“, зала 1 на НДК, 10 ноември са пуснати в продажба.

„Турне 2023“ на Любо Киров е най-продаваното музикално събитие на поп изпълнител през годината в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim.

Още

Leave a Comment