Маги Джанаварова показа бебето си/ СНИМКИНовини 

Маги Джанаварова показа бебето си/ СНИМКИ

Маги Джанаварова се показа с дъщеричката си, за да честити Рождество Христово на своите последователи в социалната мрежа. Певицата публикува снимки с малкото си момиченце и успя да умили всички.

Бебето Елизабет вече е на шест месеца. “Елизабет. Всичко. 25.12.2023 Честит Рождество Христово!” – написа Маги под публикацията си.

Маги Джанаварова показа бебето си/ СНИМКИ

Преди това тя сподели и кратко клипче, на което показва вълнуващи моменти от ежедневието с дъщеричката си и коледно украсения си дом.

Маги Джанаварова показа бебето си/ СНИМКИ

И въпреки че не показва все още бащата на малката, за топлите чувства помежду им Маги Джанаварова загатва с думите: “любовта на живота ми”.

“В навечерието на най-светлите празници не съм си и мечтала за по-прекрасна година и подарък. Тези почивни дни минават в много гушкане, топло кафе, подаръци и любов. Аз не съм от хората, които много дълго време са си мечтали за семейство, а точно обратното, аз съм от онези, които предимно мечтаят за кариера, а другото, когато дойде. Но то идва точно тогава, когато срещнеш правилния човек с правилната нагласа и себеусещане. Пожелавам ви мир в душите, любов, спокойствие и търпение” – сподели певицата малко преди Коледа.

Още

Leave a Comment