Новини 

Маги Джанаварова след раздялата: Изневери ми с моя колежка

Маги Джанаварова направи откровено признание пред Мариан Станков-Мон Дьо. Певицата споделя за болката от изневярата и нуждата да я споделиш и изпееш. Говори обаче и за новата любов.

Тя разказва, че животът рядко я е поставял „на колене”, но за сметка на това ситуациите, в които това се е случвало, са били достатъчно силни, за да я разклатят. Последната такава била нейна връзка, приключила миналото лято.

„Причината за раздялата беше предателство. Да видиш, че си бил с абсолютно непознат човек. Изневяра – и то не единична. Изневяра с моя колежка. Разбрах за много хора, аз не съм била трета, а N на брой. В онзи момент се чувствах много предадена, объркана и излъгана” – споделя певицата.

За изневярата научила случайно.

„Естествено, че имаше страх. Кой не се страхува? Като всяка една жена, ние сме склонни да простим или да се опитаме да простим с цената на това да задържим човека до нас. Просто бяха много нещата, които се случваха и които вече бях направила, за да задържа този човек до себе си” – казва тя.

„Основното, което искам да кажа на всяка жена, е никога да не се моли за любов. Никога да не се променя с цената на това да се хареса на човека до себе си. Да не си продава душата” – апелира певицата.

Още

Leave a Comment