Маги Джанаварова със сладко парти за дъщеря си ЕлизабетНовини Топ 

Маги Джанаварова със сладко парти за дъщеря си Елизабет

Маги Джанаварова направи половин рожден ден на първородната си дъщеричка, която навърши 6 месеца. Певицата бе подготвила сладко парти на очарователното момиченце, като й поднесе  уникална торта.

“6 месеца Разкош на Разкошотията на Разкошностите от гр. Разкошово, област Разкош, с най-разкошната здравословна торта” – написа развълнувана щастливата майка и публикува фотоси от милото тържество.

Прави впечатление, че поп звездата с радост споделя снимки на своята малка Елизабет, като разкрива най-мили и съкровени моменти от нейното порастване месец след месец, пише Signal.bg.

Маги Джанаварова със сладко парти за дъщеря си Елизабет

“Пожелах си да имам момиче, защото си представях как я преобличам по 3 пъти на ден и всъщност всичко се сбъдна. Аз наистина я преобличам поне два пъти в деня, ако се наложи и 3. Обожавам да ѝ слагам дрехи от моя бебешки период, които мама с огромна грижа и любов е пазила толкова години” – разкрива певицата.

Маги Джанаварова посрещна новата 2024-а, връщайки се в спомените си година назад, като разказа разтърсваща история от началото на своята бременност.

“Преди точно една година влязох в болница на системи, а в корема ми вече туптеше още едно сърчице, сърчице за което се молех да бъде добре. Никога няма да забравя този момент, и колко много се притеснявах за нея. Винаги ще съм благодарна на Майчин дом, че вместо да ме пратят вкъщи, както направиха в Пирогов, ме приеха и с огромна грижа ни лекуваха. А в стаята се паднах с едно невероятно момиче, което също носеше нов живот. Тя остава завинаги в сърцето ми! А към днешна дата и двете си имаме по едно приказно дете – Елизабет и Матей… И с това искам да ви пожелая новата 2024та да бъде здравааа! След това да обичате, да умеете да давате и да се наслаждавате на всяка секунда живот!” – пожела Маги.

Още

Leave a Comment