Новини 

Мария Илиева: Любовта е едно благословение

Мария Илиева промотира новия си видеоклип“Любов“ навръх Деня на влюбените. За проекта си поп звездата благодари на съмишлениците си.

„Аз написах текста, музиката, аранжиментите на „Любов“ и много благодаря на моите съмишленици, защото без тях нямаше да се случи. Когато са размити ценностите, когато живеем в контекст, в който душите ни не са толкова ведри, колкото ми се ще да бъдат, e много важно да отправяме силни послания. „Любов“ е такова“ – разказва тя в „Тази неделя“ по БТВ.

Любопитното е, че първият слушател на новото парче е 4-годишният й син.

„Моят син Александър, той е част от целия процес. И когато чу демото, което още нямаше думи, се заслуша и обърна повече внимание на тази песен отколкото на „Baby Shark“, примерно, което беше голям комплимент за мен“ – споделя певицата.

Текстът на „Любов“ е плод на личните емоции и преживявания на изпълнителката. Днес тя е влюбена, което й дава усещане за пълноценност.

„Може би „Една е любовта, с теб е съдба“ – нещо, което сякаш всеки си мечтае да му се случи по най-пълноценния начин. Щастлива съм, че при мен се случи, за да ме вдъхнови да напиша тая песен“, каза Илиева.

За Илиева празник на любов е всеки ден, когато си с правилния човек.

„Любовта е едно благословение, което получавайки, трябва да отглеждаме с много нежност и много старание – всеки ден всяка секунда. Не да намираме поводи, за да покажем символично колко обичаме, а да го правим буквално със всяко свое вдишване. Защото само това дава дългосрочен смисъл на този вид общуване“ – категорична е тя.

Още

Leave a Comment