Новини 

Мария Илиева проговори за втората си бременност

Мария Илиева, която наскоро разкри, че очаква второ дете и вече е в напреднала бременност, заинтригува почитателите си в социалните мрежи, споделяйки свои мисли и преживявания от този особен период в живота си.

„Усещаш как в теб се случва живот, тупти едно мъничко сърчице на бързи обороти. Несравнимо щастие е това. Нерядко обаче радостта е съпътствана от физически дискомфорт и проблеми, страхове, несигурност. Промените с тялото и психиката, които се случват, са свързани с големи дози стрес. Аз определено съм късметлия в тази посока, но искам да приветствам и да се поклоня пред всички майки, минали през нечовешки трудности със стоицизма на истински герои. Да си майка е велико! Тагнете своите любими жени – бъдещи и настоящи майки, за да им поднесем искрено възхищение, любов, подкрепа и признателност. Аплодисменти, скъпи мами!“ – пише певицата.

Припомняме, че на 40 години тя роди първото си дете Александър, а три години по-късно вече е трепетно очакване на втората си рожба.

За втората бременност на поп звездата се заговори още преди тя официално да признае за това. Едва преди броени дни със снимка в социалните мрежи, Мария Илиева потвърди за радостното събитие в личен план, пише Signal.bg.

Засега Илиева не споделя кой е таткото на бебето, а в публичното пространство се ширят различни версии.

Още

Leave a Comment